Fakta om e-ordination – Cms afsløret

Fakta om e-ordination – Cms afsløret

At købe medicin online kan virke praktisk og også økonomisk, men du kan bringe dit helbred i fare. Selvom der er lovlige internetapoteker, er der også nogle, der muligvis opererer ulovligt. Nogle apotekers websteder kan se troværdige ud, når de ikke er det. Det er vigtigt hele tiden at inspicere for at sikre, at et online apotek er lovligt.

74 % af de canadiske websteder henter medicin fra andre steder end Canada. Hvis du køber medicin fra et svigagtigt onlineapotek, udsætter du muligvis dit helbred for fare: Du kan ende med en medicin, der indeholder forkerte eller farlige ingredienser, eller ingen medicinske ingredienser i det hele taget. Din tilstand kan forblive den samme, eller du kan blive endnu værre.

Dine individuelle såvel som finansielle oplysninger kan blive taget. Nogle online-apoteker erklærer at være akkrediteret af en canadisk tilsynsmyndighed for apoteker, når de faktisk ikke er det. I Canada er licensering af apoteker og/eller farmaceuter underlagt jurisdiktionen af såvel landlige som territoriale apoteker, der er deltagere i National Association of Dette websted Pharmacy Regulatory Authorities (NAPRA).

Lægemidler, der markedsføres i bedrageriske online apoteker, bliver muligvis ikke gemt eller overført korrekt. Dit apotek på internettet kan være velrenommeret, hvis det: Kræver en gyldig recept fra en læge eller anden wellness-ekspert, der har licens til at træne i Canada. Er licenseret af en provins- eller territorial apoteksstyrende myndighed i Canada Har en canadisk licenseret farmaceut tilbudt at svare på spørgsmål. Giver en vejadresse beliggende i Canada 2 betyder, at du kan kontrollere, om din online apotek er ægte: For internetsider med oplysninger om en canadisk vejadresse , konsulter apotekets styrende myndighed for den pågældende provins eller territorium for at se, om apoteket er akkrediteret.

For en liste over canadiske apoteksregulerende myndigheder, klik nedenfor. Hvis der ikke er angivet nogen canadisk adresse, skal du undersøge, om online-apoteket tilhører Drug Store Verified Internet Site Program, som er et amerikansk program, der hjælper forbrugere med at genkende sikre såvel som legitime på internet-apoteker. Registrer klager vedrørende en sundheds- og wellnessvare købt online til Health and wellness Canada ved hjælp af wellness-produktproblemtypen.

Nogle kendte detaljer om postordreapoteker – Oplev nem levering af recept

Hvis du har en klage over sundhedsprodukter købt online med et større bankkort eller debet, kan du rapportere det til Canadian Anti-Fraud Centreat eller faux@centreantifraude. ca. Canadian Anti-Fraud Centre, som varetages af Royal Canadian Installed Police med Competitors Bureau samt Ontario Provincial Police, indsamler detaljer om ulovlige websteder for at hjælpe med politiaktion kontra ulovlige procedurer.

Du kan ikke lovligt importere en receptpligtig medicin, medmindre du er en ekspert, en medicinleverandør, en engroslæge, en registreret farmaceut eller en lokalbefolkning i et internationalt land, mens du er besøgende i Canada. Hvis du er fristet til at anskaffe dig en medicin online, da den ikke er akkrediteret i Canada, skal du vide, at der måske er et alternativ mere.

Endnu mere information om SAP kan findes i det vedhæftede link: https://www. canada.ca/ en/health-canada/services/ drugs-health-products/special-access/drugs. html. For at mindske farerne kontrollerer Wellness Canada wellness-produkter, der tilbydes i Canada, for at sikre, at de opfylder kravene til sikkerhed, ydeevne og også høj kvalitet. Når Wellness Canada genkender ikke-godkendte genstande, der kan udgøre alvorlige wellness-risici, tager Wellness Canada de rigtige foranstaltninger og underretter canadierne.

Leave a reply

** *

Your email address will not be published. Required fields are marked*